Hjulinställning

[colcontainer]
[span n=6]

Hjulinställning Örebro

 

[/span]

[span n=5]

Hjulinställning

En korrekt hjulinställning har många fördelar för både dig och din bil, bland annat: Ökad livslängd på däcken, lägre bränsleförbrukning, bättre körsäkerhet, ökad körglädje

Hjulkontroll 295:-

[/span]

[colcontainer]
[span n=6]

Däckservice Örebro | Däckbyte Örebro | Bilverkstad Örebro

[/span]

[span n=5]

Däckbyte

Hos oss på kan du göra ditt däckbyte smidigt och enkelt. Vi erbjuder även montering av däck & fälg. Vi har även gjort våra betallösningar smidigare för dig som kund. Du kan även beställa dina däck & fälg på Däckonline.se och få dem fraktade till oss så monterar vi däcken på plats.

Däckbyte 199:-
Däckmontering 199:-/hjul
Balansering 199:-
Däckreparationer fr. 199:-
Däckhotell 499:-/säsong
[/span]

[colcontainer]
[span n=6]

 

[/span]

[span n=5]

Däck & Fälg

Du kan även idag beställa dina däck på Mekonomen.se, få dem levererade till oss där vi utför bytet smidigt och enkelt.

 

Läs mer på Mekonomen.se

[/span]

Hjulinställning Örebro

Facebook

Välkommen till oss på SMB Bilverkstad. Vi är idag stolta att meddela att vi är en del av Mekonomen Bilverkstad. Med detta får du som kund hos oss 3 års garanti på alla reservdelar, samt att med Mekonomen kortet kan du som kund dela upp din betalning. SMB Bilverkstad grundades år 2011 men har 20 års erfarenhet inom bilbranschen. Under dessa 20 år har vi hjälpt både små och stora företag med deras företagsbilar samt även privatbilar.

Hjulinställning Örebro - Styr detta rätt!

Boka eran tid idag via vår unika webbokning och få 10% på hela arbetet!
Vi har idag även flyttat till nya lokaler. Vi finns idag på idrottsvägen 31B. Nya lokaler, samma priser, samma personal, fast lite bättre!

Hjulinställning

Vi har idag utvecklat våra däcktjänster och erbjuder allt från hjulinställning till att ni som kund kan beställa däck & fälg hos oss i butik. Mer om priser hittar ni under respektive kategori.
Välkommen in till oss och få ditt däckbyte Örebro utfört medans ni njuter av en kopp kaffe. Vi berättar lite mer om våra service tjänster och varför det gynnar er. För en regelbunden bilservice på din bil förlänger bilens livslängd och ger dig ett tryggare bilägande.