Bilservice

Bilservice till rätt pris

Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar från Mekonomen till bra priser, oavsett om din bil drivs av el, bensin eller diesel. Som en bilägare vet du förstås att regelbunden service förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande. Dessutom är det avgörande för din bils värde samt skyddar dig mot onödiga kostnader. En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Vi kan också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.

Varför välja oss på Mekonomen Örnsro

Vi följer tillverkarens serviceschema och rekommendationer vilket gör att du behåller nybilsgarantin på er nya bil. Vi är även certifierade för el & hybridbilar och har även GBV-stämpel. Dessutom ger vi alltid 3 års funktionsgaranti på alla delar, läs mer på Mekonomen.se

Vad ingår i en service?

Varje bil har sina riktlinjer, vi utför den service din bil behöver utifrån tillverkarens riktlinjer. Förutom att vi följer biltillverkarens rekommendationer och servicescheman så finns det alltid ett grundutförande vi alltid utför och det är följande:

  • Säkerhetskontroll av bromsvätska
  • Säkerhetskontroll av kylvätska
  • Kontroll av bromssystemet
  • Kontroll av däck
  • Kontroll av ytterbelysning
  • Återvinning av gammal olja & oljefilter.
Godkänd Bilverkstad

Hitta till oss på Mekonomen Idrottsvägen 31B

Bilverkstad Örebro - Mekonomen Bilverkstad Örebro

Klicka på länken nedan för att bli kopplad till navigeringen.