Bilservice Örebro

Bilservice

Hos oss får du alltid kvalitetsservice och reservdelar från Mekonomen till bra priser, oavsett om din bil drivs av bensin eller diesel. Som en bilägare vet du förstås att regelbunden bilservice förlänger din bils livslängd och ger dig ett mer problemfritt bilägande.

En bra tumregel kan vara att kontrollera bilen inför vintern och sommaren eller innan du ger dig ut på semestervägarna. Vi kan också utföra anpassad bilservice efter servicebok eller elektroniskt intervall.


Bilreperation

Även moderna bilar är högteknologiska finns det många mekaniska komponenter som utsätts för slitage under årens lopp. Vi har attraktiva paketerbjudanden för reparation eller byte av till exempel avgassystem, stötdämpare, servosystem och hjullager.

Även motorns mekaniska delar som kylsystem, insugningselement och kam- och drivremssatser reparerar eller byter vi åt dig om det skulle behövas.


Diagnostik Service

Att bilarna blir mer och mer datoriserade har väl inte undgått någon. I vår ständiga strävan att hänga med i dagens snabba utveckling och att kunna ta oss an en helt ny bil så har vi idag en mycket modern diagnostik­utrustning.

För att hålla oss uppdaterade går vår personal minst 2 kurser per år. Vi använder oss även av AUTOCOM CDP PRO, samma system som används vid bland annat Bilprovningen.

Bilservice Örebro

SMB Bilverkstad grundades år 2011 men har 20 års erfarenhet inom bilbranschen. I dagsläget är SMB stolta att meddela att vi är Mekonomen Bilverkstad. Som resultat av detta får du som kund hos oss tillgång till originalreservdelar från Mekonomen samt minst tre års garanti. Under dessa 20 år har vi hjälpt både små och stora företag med deras företagsbilar samt även privatbilar.

Bilservice Örebro

Vi har idag 4 anställda och jobbar med olika service tjänster. Allt från AC Service till hjulinställning & däcktjänster.

Bilservice
Har du fel på bilen? Vi på SMB Bilverkstad Örebro kan hjälpa dig med bilservice samt bilreparation. Alla arbeten innehar 1 års garanti, dessutom är alla delar originaldelar från Mekonomen.

Facebook