AC Service Örebro

 

AC Service

AC Service rekommenderas av dem flesta tillverkarna att göras minst en gång per år. Detta förhindrar läckage i slangarna som kan se till att reparation av AC kan bli dyrare en vanligt. Se till att ha en regelbunden kontroll för din AC. En väl fungerande AC-system ger förbättrad bränsleekonomi, samt ett behagligare kupéklimat som också bidrar till säkrare körning.

Vad som ingår:

Återvinning/tömning av gas (R-134a)
Vakuumsug 20-30 min / tar bort all fukt
Tömning av gammal kompressor olja
Täthetsprovning och läcksökning
Påfyllning av köldmedium (R134-a)
Påfyllning av UV-spårmedel, kompressor olja (PAG)
Kontroll termometer

AC i din bil bör kontrolleras varje år.
En fullt fungerande luftkonditionering skonar även miljön då den hindrar läckage av köldmedel. Vid ett läckage räcker det inte med att ”fylla på” AC-anläggningen. Vi provtrycker och felsöker din AC på riktigt så att du vet om systemet behöver lagas.

 

Boka tid nu

AC Service Örebro

Facebook

Välkommen till oss på SMB Bilverkstad. Vi är idag stolta att meddela att vi är en del av Mekonomen Bilverkstad. Med detta får du som kund hos oss 3 års garanti på alla reservdelar, samt att med Mekonomen kortet kan du som kund dela upp din betalning. SMB Bilverkstad grundades år 2011 men har 20 års erfarenhet inom bilbranschen. Under dessa 20 år har vi hjälpt både små och stora företag med deras företagsbilar samt även privatbilar.

AC Service Örebro

Boka eran tid idag via vår unika webbokning och få 10% på hela arbetet!
Vi har idag även flyttat till nya lokaler. Vi finns idag på idrottsvägen 31B. Nya lokaler, samma priser, samma personal, fast lite bättre!

Välkommen in till oss så kan vi berätta lite mer om våra service tjänster och varför det gynnar er. För en regelbunden bilservice på din bil förlänger bilens livslängd och ger dig ett tryggare bilägande.