Mekonomenkortet

Bli förmånskund hos Mekonomen – gå med i Mekonomenklubben

Som medlem i vår förmånsklubb, Mekonomenklubben, får du 10 % rabatt på alla tillbehör* – oavsett i vilken Mekonomenbutik du handlar (självklart får du även rabatten i webbshopen). Ett medlemskap är gratis och kan beställas direkt på mekonomen.se, eller vid nästa besök hos på Mekonomen Bilverkstad, vi hjälper er att ansöka.

Det finns två alternativ till Mekonomenkortet:

Det gula kortet

Det gula förmånskortet ger dig som innehavare 10 % rabatt på alla tillbehör du handlar i en Mekonomenbutik. Som medlem med det gula förmånskortet får du dessutom regelbundet erbjudanden som är exklusiva för dig som förmånskund. För vår policy kring hantering av personuppgifter, klicka här.

Det svarta kortet

Det svarta förmånskortet ger dig som innehavare 10 % rabatt på alla tillbehör du handlar i en Mekonomenbutik, men också möjligheten att dela upp dina betalningar med en kredit. Detta kort tillhandahålls av Nordea Finans Sverige AB (publ) och gäller i alla Mekonomens butiker och verkstäder.

Du erbjuds en trygg, enkel och flexibel finansiering på upp till 100.000 kronor och väljer själv om du vill delbetala. Du kan välja mellan följande delbetalningsalternativ.

Delbetala i 4 månader utan ränta och avgifter:
Beloppet fördelas i fyra lika stora delar och inga kostnader tillkommer. Gäller för inköp över 1 200 kronor.

12 månaders räntefritt
Gäller för köp som överstiger 1500 kronor. Ditt inköp delas i 12 delar. Aviavgift på 29 kronor tillkommer på varje delbetalning och en uppläggningsavgift på 295 kronor betalas med den första inbetalningen.

Fast månadsbelopp
Väljer du fast månadsbelopp betalar du enligt tabellen som du finner längst ner på denna sida. Återbetalningstiden är maximalt 60 månader. Du kan när som helst lösa din kredit eller betala mer än aviserat belopp. Månadsbeloppet inkluderar ränta och aviavgift. Vid ett köp på 20 000 kr med 35 månaders återbetalningstid och en administrationsavgift på 29 kr per månad är årsräntan 11,45 %. Den effektiva räntan är 15,48 % enligt KoV:s riktlinjer (mars 2016).