[[[["field1","contains","Service"]],[["show_fields","field22"]],"and"],[[["field1","contains","Bromsbyte"]],[["show_fields","field24"]],"and"]]
1 VÄLJ SERVICE
2 DIN BIL
3 DINA UPPGIFTER
4 BOKNING
Tjänster
Filter
Bromssystemet
Övrig information
0 /
Önskad datum för service:
date_range
Registreringsnummer på din bil
label
Mätarställning
build
För & efternamn
Telefon
phone
DIN TID

Din önskad service:
[ field1 ]
[ field2 ]

Regnummer & Mätarställning:
[ field3 ]
[ field4 ] km

Dina uppgifter:

[ field5 ]

[ field6 ]

[ field17 ]

keyboard_arrow_leftTIDIGARE
NÄSTAkeyboard_arrow_right

Boka bilservice Örebro

Facebook

Välkommen till oss på SMB Bilverkstad. Vi är idag stolta att meddela att vi är en del av Mekonomen Bilverkstad. Med detta får du som kund hos oss 3 års garanti på alla reservdelar, samt att med Mekonomen kortet kan du som kund dela upp din betalning. SMB Bilverkstad grundades år 2011 men har 20 års erfarenhet inom bilbranschen. Under dessa 20 år har vi hjälpt både små och stora företag med deras företagsbilar samt även privatbilar.

Boka bilservice redan idag!

Boka bilservice örebro tid idag via vår unika webbokning och få 10% på hela arbetet!
Vi har idag även flyttat till nya lokaler. Vi finns idag på idrottsvägen 31B. Nya lokaler, samma priser, samma personal, fast lite bättre!

Välkommen in till oss så kan vi berätta lite mer om våra service tjänster och varför det gynnar er. För en regelbunden bilservice på din bil förlänger bilens livslängd och ger dig ett tryggare bilägande.

Våra servicetjänster omfattar:
AC Service är något din bil behöver för att må bra, samt för att hålla bättre i längden. Boka bilservice örebro, din tid nu eller kom in till oss på Idrottsvägen 31B för kopp en kaffe medans vi servar din AC.
Däck Service - För tryggare bilkörning har vi nu utökat våra service möjligheter. Nu erbjuder vi även hjulinställning, just nu för 995:-

Boka Bilservice Örebro